Vyhľadávanie


Kontakt

Avantgarde

+447741899046

SZMIK elérhetősége:

szmik.sk@gmail.com

Web: www.szmik.webnode.sk

Avantgarde Londoni Csoport

+44 77 418 99 046

miksz.uk@gmail.com

 

Devizahiteles, vigyázz! Már megint becsapnak! Fel akarnak használni aljas politikai célokra saját érdekeid ellen!

19.04.2013 09:07

Eddig nem is nagyon figyeltem fel erre, de elolvastam Kásler Árpád oldalát. Van még normális ember, aki nem akar történelmet hamisítani és a nyomorgó embereket becsapni?!

"– Az 1848-as forradalom a pénzügyi rabság ellen irányult."
Ez nem igaz! Az 1848-as szabadságharc a társadalmi egyenlőtlenségek és a feudalizmus maradványainak felszámolására, alapjaiban a köztársaság megteremtésére és a Habsburg-ház, tehát a királyság intézménye ellen irányult!

"Ebből a tragédiából az ország csak úgy tudott lábra állni, hogy 1920-ban a történelmi Alkotmány jogfolytonosságát helyreállították és az ország annak ellenére, hogy elvesztette, természeti kincseinek, lakosságának és területének jelentős részét, mégis virágzásnak indult."

Ez úgy baromság, ahogy van! Egyrészt a "történelmi alkotmány" jelentős részét már nem tudták (hála Istennek) visszaállítani, másrészt pedig a két vh. között nem véletlenül nevezték az országot a "hárommillió koldus országának"! A felvirágzás legfeljebb pont azoknak volt felvirágzás, akik ellen - állítólag - Kásler úr felszólal, a pénzügyi spekulánsoknak és a nagytőkéseknek!

"Jött a második világháború és 1944. márciusi német megszállással, hatályon kívül helyezték a történelmi Alkotmányunkat. Ezt követte a szovjet megszállás, aminek következtében egy szovjet típusú, Buharini Alkotmányt erőltettek az országra, mint látni fogják, nem ok nélkül, mert a nemzet gerincét mindig akkor tudták megroppantani, ha hatályon kívül helyezték történelmi Alkotmányunkat. "

Micsoda ócska hazugság! ez ismét nem más, mint a fasiszta rémtettek és a kommunista eszme összemosása! Az ország ezeréves fennállása alatt soha nem élt át olyan virágzó korszakot, az itt élők soha olyan jólétben nem éltek, mint a Kádár-korszakban! A "nemzet gerincét" a rendszerváltás roppantotta meg, előtte nem kellett maskara a hazaszeretethez!

A többit részletezni sem kell, egyik pillanatban a királyságot dicsőíti, a másikban a márciusi ifjakat. Aki ezt a maszlagot beveszi, az meg is érdemli a sorsát! ez egy alig burkolt szélsőjobboldali program, legitimista formába öntve!