Vyhľadávanie


Kontakt

Avantgarde

+447741899046

SZMIK elérhetősége:

szmik.sk@gmail.com

Web: www.szmik.webnode.sk

Avantgarde Londoni Csoport

+44 77 418 99 046

miksz.uk@gmail.com

 

EVO MORALES NEM DIKTÁTOR!

14.03.2012 00:18

2012. 03. 13-án, kedden este az RTL Klub Fókusz c. műsorában láthattunk egy riportot, amiben Evo Morales bolíviai elnököt diktátornak titulálták. A legitim bíróság által elítélt terrorista Tóásó Előd ártatlanságának „bizonyítására”, az elítélt testvére, mint a „Fókusz riportere” kérdezgette Evo Morales elnök urat, aki nem válaszolt neki, mivel egy ENSZ felszólalásra sietett. A terrorista testvére azt mondta, hogy „látta a sötétséget” Morales szemében. „Szerencsére” az RTL Klub hozzásegít minket ahhoz, hogy rendszeresen lássuk a képernyőn a (szellemi) sötétséget, ahogy annak kiváló példája a Való Világ c. „valóságshow”, vagy korábban a Győzike Show, és társaik. Természetesen egy rövid mondattal a forradalmi Venezuelába is belekötöttek, miszerint Morales „Cháveztől kölcsönözte testőreit”.

 

Elítéljük az RTL Klub által is képviselt hazug, csúsztató, történelemhamisító, nyugati agymosó gépezetet! Ahelyett, hogy a valóságot bemutatnák, népbutító szennyműsorokat sugároznak, terroristákat mosdatnak, forradalmi hősöket járatnak le hazugságokkal!

 

Továbbra is kiállunk a forradalmi útra tért Bolívia és Venezuela mellett, támogatjuk Evo Morales, Hugó Chávez elnököket! Elítéljük Tóásó Előd, és társai támadását a Latin-Amerikai népi forradalom ellen!

EVO MORALES NEM DIKTÁTOR! EVO MORALES EGY HŐS!

VIVA LA REVOLUCIÓN!

 

Kovács Máté
MIKSZ Főtitkár-helyettes
ELAB-ELAC Hungary Országos vezető