Vyhľadávanie


Kontakt

Avantgarde

+447741899046

SZMIK elérhetősége:

szmik.sk@gmail.com

Web: www.szmik.webnode.sk

Avantgarde Londoni Csoport

+44 77 418 99 046

miksz.uk@gmail.com

 

Vörösbe öltöztettük a Csallóközt!

09.03.2012 09:19

2012. február 25-26-án a KSS választási kampányának segítésére 3 fős akciócsapatunk utazott ki Szlovákia dunaszerdahelyi járásába. Kiegészülve a KSS és a SZMIK aktivistáival, két napig teljes gőzzel folyt a kampánymunka.

Praktikusság és költséghatékonyság végett kiszállítottuk a Magyar Kommunista Munkáspárt által legyártott 15 ezer darab szórólapot is, melynek jelentős részét már Dunaszerdahely forgalmas területein kézbe adva osztogattuk (gyermekek játékot és lufit is kaptak) és a lakótelepek teljes egészét is lefedtük.

Dunaszerdahely, Hegyérte, Dióspatony, Csécsénypatony, Benkepatony, Felsőpatony, Lég, Légszász, Olgya, Gomba, Úszor, Vajasvata, Bélvata, Csenke, Tonkháza, Illésháza, Nagymagyar, Jóka, Födémes településeket teljes egészében kiplakátoltuk. Lássák, hogy a KSS működik, dolgozik, van elkötelezett és hiteles képviselőjelöltje, akire érdemes szavazni.

Az emberekkel történő beszélgetések során pozitív tapasztalatot szereztünk, az újságot és szórólapokat szívesen fogadták. Mindössze egy ellenséges megnyilvánulással találkoztunk egész kampánymunkánk során, ez a -a Magyarországon tapasztaltakhoz képest - nagyon jó arány. Remélem tevékenységünkkel sikerült nagyban elősegíteni a KSS ismertségét. Sok sikert kívánunk Szlovákia Kommunista Pártjának a választásokra.

 

Barabás György